לספק את הממתקים באירועים זו לא בעיה. זה כמו ללכת למאפיית מצב הרוח הטוב שלך
ולבקש מהם להתאים את הטעם או סוג הקינוח או המתוק שיתאים לצרכיך.
לכולם יש את זה אבל כשאתה מצומצם בתקציב ולא רוצה שום התחייבות,
שירותי בר מתוקים עשויים להיות בדיוק השירות שאתה מחפש.
אכילת קינוחים בכל אירוע
עשויה להיות לא מתאימה, אבל אתה יכול לתת לאחרים ליהנות מהם בזמן שיש לך
גם את האפשרויות המשעממות האחרות כמו כריכי אצבעות ורטבים שעדיין יעניקו לאירוע שלך יותר מהמם.
רוב מתכנני המסיבות או מארגני האירועים חושבים על בר המתוקים כחלק חיוני מרשימת התיוג שלהם.
הם רואים בכך הזדמנות להשלים את העבודה הקשה,
ההכנה וההקמה לאירוע שלהם על ידי רכישת מגוון רחב של סחורות מתוקות וטעימות לקישוט שולחנות ורענון האורחים בין האירועים.
שירות קונדיטוריה נשמע מפתה אבל זה משהו שרבים מאיתנו כבר לא עושים על בסיס יומיומי.
בימים אלה, כאשר דברים פופולריים כמו אפייה הופכים לתחרותיים,
יש לנו פחות סיכוי שיהיה לנו זמן פנוי בשגרה שלנו לבישול
הרבה פחות אפייה על פריטים מאשר בדרך כלל היינו נוטים למאכלים תוצרת בית.
ברים מתוקים
יכולים לפעמים להיראות מנוגדים לאינטואיציה לאורחים, שרוצים מגוון של טעמים ואפשרויות.
כל מה שצריך זה ביקור אחד בבר מתוקים כדי להבין שהם מעולם לא היו פופולריים או מענגים כל כך.
חלק זה משתמש בפעילויות פנאי ושירותי מזון-משקאות
כדי לחקור כיצד שתי אפשרויות המתקה משפיעות על ההרגשה של האורחים לגבי הבחירה.
אנו בוחנים את היתרונות של כל העדפת טעם,
בתורו, לפני שנכנסים לכל גורמי ההוצאות שעבורם חברות צריכות לשקול בעת הקצאת שירותי המבצעים הבאים שלהן.
יש יותר ויותר משאיות אוכל, חלונות קופצים, ברי קינוחים
ומטבחים ניידים במונטריאול ששולטים באמנות העבודה עם ממתקים.
יש הרבה גרסאות שונות של ברים מתוקים לאירועים – הכל תלוי ברעיונות שיש לכם לאירוע שלכם.
אתה יכול להמציא קונספט של בר מתוקים המבוסס על נושא או עיצוב האירוע שלך,
כמו גם מה אתה רוצה להגיש וכמה זמן, כסף או מקום אתה רוצה להקצות.
סוכרים טבעיים מספקים גלוקוז שמקפיץ את המוח וגורם לאנשים להרגיש ערניים ורעננים,
זה בשילוב עם בסיס חלבון עשיר ייתן לך את מה שאתה צריך להגברת אנרגיה.
ישנן דרכים רבות לשמח את האורחים אבל זו שכנראה לא חושבים עליה הרבה
כדי להשיג אותם, חשוב שתשים מבחר מתוק של ברים על שולחנות כדי שיוכלו להגיע אליהם בקלות.
הנה כמה מההצעות באילו ברים מתוקים להשתמש באירועים שונים
פאדג' שוקולד – צנצנות או חפיסות; כוסות שוקולד חמאת בוטנים, או עוגיות עם טביעת אגודל;
טארטלט תאנים פרפרים – מגש; טבליות מוס שוקולד מריר; טארטלטים של גוגי ברי
שוקולד מריר או חטיף אורגני 99% כהה: כפות של שוקולד מריר
עם צד של אגוזים, קשיות זהב ופירורי סיפון; כמהין כמו Valrhona 64%, 88%, ו-du style en baton.